Treceți la conținutul principal

"Puterea extraordinară a subconştientului tău"

Unul din lucrurile minunate pe care le-am  descoperit în descrierile unor oameni a fost cartea lui Joseph Murphy - "Puterea extraordinară a subconştientului tău". Primele rânduri au fost decisive să ador această carte. Probabil aţi auzit foarte mult în ultima vreme discutându-se despre puterea subconştientului. 
În această carte, autorul prezintă metode practice prin care putem folosi subconştientul pentru a obţine prosperitate, succes, dragoste, relaţii de familie şi sănătate. Este arătată legătura dintre subconştient şi mirocolele somnului. Autorul explică marile adevăruri fundamentale ale mentalului cât mai clar cu putinţă. 
Îmi vine foarte greu să vă transcriu câteva fragmente, este prima dată când citesc o carte şi nu pot selecta esenţialul, cartea este un miracol, curge lin şi parcă întregul text este un citat. Am ales doar câteva rânduri...

"În noi se ascunde un adevărat tezaur."

"Subconştientul nu vă contrazice niciodată, ci acceptă mereu ceea ce afirmaţi în mod conştient."

"Înainte de a adormi, oferiţi anumite sugestii pozitive, armonioase, subconştientului, convingându-vă astfel de puterea sa miraculoasă."

"Amintiţă-vă mereu că puterea curativă sălăşluieşte în propriul vostru subconştient."

"Nu tratamentul medical este cauza vindecării, ci doar credinţa fermă."

"În fiecare seară relazaţi-vă profund şi înainte de a adormi, repetă cuvintele: "Fiecare celulă, fiecare nerv, fiecare ţesut al plămânilor mei se află în stare de deplină sănătate şi armonie."

"Adevărata bogăţie se află propria noastră fiinţă. Dacă dorim să realizăm ceva, nu trebuie să căutăm soluţiile în altă parte, ci trebuie să căutăm în interior, deoarece acolo se află răspunsurile la toate întrebările pe care ni le punem."

"Evitaţi orice efort sau tensiune mentală în rugăciune. Intraţi într-o stare de somnolenţă şi adormiţi cu sentimentul, chiar cu certitudinea, că rugăciunea voastră va fi ascultată."

"Diferenţa dintre conştient şi subconştient este aceea că mintea conştientă are raţiune, iar subconştientul nu are capacitatea de a alege, nu face diferenţă între o afirmaţie pozitivă sau negativă, acceptă tot ce-i transmitem. De aceea este esenţial să păstrăm tot timpul o gândire pozitivă."

"Dormiţi în pace şi treziţi-vă în bucurie."

"Numai uniunea plină de iubire dintre un bărbat şi o femeie poate fi numită căsătorie autentică."

"Nu căutaţi să transformaţi personalitatea celui lângă care trăiţi. Acesta este un semn de manifestare a orgoliului vostru şi o supraestimare a propriilor capacităţi, care nu vor face decât să provoace resentimente. Soţul sau soţia are propria sa individualitate şi nu poate fi copie fidelă a voastră."

"Fiţi recunoscători pentru toate binecuvântările care vă sunt dăruite. Rugaţi-vă pentru fericirea, pacea şi prosperitatea tuturor fiinţelor acestei lumi."

"Faceţi bine, fiţi binevoitpri, iubiţi, căci tot ce dăruiţi se va întoarce la voi, dar cu o intensitate mult mărită."

"Nu judecaţi pe nimeni, căci şi alţii vă vor judeca pe voi."

"Un om nu-şi numără anii, decât atunci când nu mai are nimic de numărat. Însuşirile veritabile, precum credinţa şi elevarea mentală nu îmbătrânesc niciodată."

Cine vrea să citească cartea integral, scrieţi-mi printr-un comentariu adresa de e-mail, la care pot să vă trimit cartea în format electronic.



Comentarii

Trimiteți un comentariu