Treceți la conținutul principal

"O oră de suflet" pentru 155 de oameni

Pe data de 21 martie Fundaţia "Ajută un Om" a desfăşurat prima campanie de binefacere pentru Gabriel, băiatul de 7 ani care suferă de mucoviscidoză şi despre care v-am scris aici, pe blog. 
La "Ora de Suflet" pentru Gabriel am reuşit să adunăm suma de 10 000 de lei, care va facilita continuarea tratamentului. Misiunea îndeplinită pentru Gabriel, ne-a încurajat să continuăm cu astfel de evenimente caritabile. 

Joi, 4 aprilie, ora 18:30, "Sala Albă", hotel "Codru" (str. 31 August 1989, nr. 127), vă invităm pe toţi la ediţia a doua - "Ora de Suflet" pentru 155 de oameni.

De ce 155?

Persoanele slab-văzătoare sau total nevăzătoare care suferă şi de diabet zaharat, înregistraţi oficial în cadrul Asociaţiei Orbilor din mun. Chişinău, sunt 155 la număr.

Astfel, Fundaţia "Ajută un Om" demarează acţiunea de strângere de fonduri pentru aceşti 155 de oameni. Ei au nevoie doar de două lucruri: glucometre cu voce (preţul unui glucometru variază între 800 şi 1200 de lei) şi bandelete (o cutie cu bandelete (benzi care sunt folosite pentru măsurarea glicemiei în sânge), costă 200-500 de lei.

Cum poţi ajuta?

Foarte simplu. Te aşteptăm joi, 4 aprilie, la hotel Codru, Sala Albă, pentru a ajuta aceşti oameni care suferă mult, extrem de mult. Biletul de acces costă 100 de lei şi va putea fi achitat direct la intrarea la eveniment. În schimb, fiecare va primi o pungă din partea "Walmark", care va conţine suplimente de vitamine şi veţi putea face Absolut Gratuit un test de măsurare a glicemiei în sânge, şi pe loc veţi avea rezultatul.

Compania "Glavirux" va dona 155 de glucometre cu voce pentru toţi cei 155 de slab-văzători şi total nevăzători. Din banii acumulaţi la intrare vor fi achiziţionate bandeletele necesare tuturor celor 155 de persoane pentru care organizam acţiunea dată.

Diabetul nu îşi alege victima: tânăr sau învârstă, bogat sau sărac, intelectual sau ţăran - oricare dintre noi poate fi într-o zi diagnosticat cu diabet zaharat. Partea cea mai gravă este că diabetul nu doare şi deseori este depistat atunci cînd poate fi controlat doar prin dietă. De multe ori, însă, diabetul se depistează împreună cu hipertensiunea arterială. Boala mai poate fi transmisă genetic.

Cum şi ce trebuie să facem pentru a preveni diabetul, dar şi multe alte informaţii veţi afla participând la "Ora de Suflet".

Nu pierdeţi nimic, din contra, cei 100 de lei donaţi vi se întorc sub formă de cadouri, vitamine+testul gratuit de măsurare a glicemiei.

Împreună putem ajuta 155 de oameni care trăiesc în întuneric. 

Doamne ajută!

Comentarii