Treceți la conținutul principal

Casa Rinaldi - din cele mai vechi timpuri!

Aseară a avut loc o nouă ediţie de Health and Beauty BloGspot! De data aceasta, fetele au avut parte de o seară în stil italian, prezentată de Casa Rinaldi care aduce în fiecare ţară produse italiene pentru o alimentaţie sănătoasă şi o viaţă mai frumoasă. Într-o atmosferă boemă, cum numai la Vintage Lounge and Art Cafe  poţi găsi, l-am ascultat cu mare atenţie pe Franco Sanna, manager la Casa Rinaldi, o companie italiană străveche, din secolul XVI care a început prin a produce oţet balsamic. Dar adevărata istorie a companiei începe în anul 1979, când a fost fondată firma Alis care deţine brand-ul Casa Rinaldi
Gama de produse include varietăţi de paste, oţet balsamic şi ulei de măsline cu diverse arome, sosuri din legume şi verdeaţă pentru paste. Oţetul balsamic pentru ai creşte calitatea este păstrat în butoaie de la trei până la douăzeci şi cinci de ani. Uleiul de măsline extra virgin - provine de la prima presare a maslinelor şi este considerat uleiul de cea mai bună calitate, se foloseşte crud în salate şi nu e recomandat pentru preparea bucatelor. Pastele italiene sunt produse din grâu tare, spre deosebire de pastele moldoveneşti care sunt din grâu moale. Ştiaţi că, pastele trebuie fierte "al dente" pentru a fi mai uşor de digerat şi pentru a păstra un indice glicemic cît mai mic. Preferaţi-le pe cele cu sos din legume şi verdeaţă, care sunt mai dietetice.
Casa Rinaldi "trezeşte" italianul din tine. Produsele le puteţi procura în reţeaua de market Green Hills, Metro şi Fourchette.

Comentarii