Treceți la conținutul principal

Pateu de alune cu spanac

Pateul de alune cu spanac este o reţetă din categoria raw-vegan, alimentaţie vegană fără foc, despre care v-am scris aici. Informaţie amplă despre stilul de viaţă raw-vegan şi meniu vegan puteţi găsi aici.
Eu nu am adoptat regimul raw-vegan, pur şi simplu includ în alimentaţia mea unele reţete vegane, consider că e foarte sănătos. Recomand din toată inima doar ceea ce prepar.
Ingrediente
2 căni de alune înmuiate în apă timp de 2 ore
50-100 g spanac proaspăt
8 linguri de apă
2 linguri de ulei de măsline
5 grăunţi de usturoi
sare după gust
Preparare
Alunele hidratate în apă, usturoiul, uleiul şi sarea se mixează bine în blender, apoi se adaugă spanacul şi se mai mixeaza câteva secunde. Poate fi servit cu morcovi, castraveţi, ardei sau simplu pe pâine. 

O reţetă delicioasă, sănătoasă şi foarte uşor de preparat!


Comentarii