Treceți la conținutul principal

Ajută un Copil să meargă la şcoală

Fundaţia "Ajută un OM" a demarat campania socială "Ora de Suflet", care îşi propune să organizeze activităţi sociale în fiecare lună, în zi de joi seara, ne vor prezenta un caz ce necesită implicare şi ajutor urgent din partea oamenilor cu suflet mare, care doresc şi pot să-i ajute pe cei mai trişti ca noi, care ar putea dona câteva hăinuţe, încălţăminte, rechizite şcolare, cărţi, medicamente, produse alimentare şi bani. 

Fundaţia "Ajută un Om" vă invită la primul eveniment social sub genericul "Ora de Suflet".


Doar de o oră aveţi nevoie, pentru a ajuta un băieţel care se numeşte Gabriel Spoială şi este elev în clasa întâi. Pănă la ai săi 7 ani a trăit mai mult prin spital, mucoviscidoza fiind boala care-i fură copilăria. Acum 2 zile a fost operat, a şaptea oară deja, şi în aceste clipe se află în secţia terapie intensivă. Gabriel vrea să meargă la şcoală, atât...

Vă invităm să fiţi alături de noi în seara de joi, 21 martie, ora 18:30, Capitoles Lux - str. M. Varlaam 78 (lângă Filarmonica Naţională).

În program: "Alimentaţia este primul nostru medic" - Medicul Luminiţa Suveică, autorea cărţii "Bazele Nutriţiei (ghid practic). La eveniment va fi în vânzare cartea, la preţul de 100 lei. Banii din vânzarea cărţilor vor fi donaţi familiei Spoială, pentru a-şi achiziţiona produse de primă necesitate  (igienă, produse alimentare). 
Meniu: vin şi ciocolate
Partener general: compania Gedeon Richter

La eveniment poate veni oricine, bărbat sau femeie, biletul de acces costă 100 lei şi va putea fi achitat direct la intrare. În schimb, fiecare venit va primi câte o pungă din partea Gedeon Richter, care va conţine obiecte ce depăşesc valoarea celor 100 lei achitaţi la intrare: ceas, agendă, cană şi tot felul de obiecte utile, care suntem siguri că o să vă placă.

Dacă aveţi hăinuţe, încălţăminte şi jucării în stare bună, rechizite şcolare, cărţi, Gabriel va fi bucuros să le primească. Menţionăm că orice donaţie este binevenită.

Sperăm să nu rămâneţi indiferenţi şi să veniţi la Ora noastră de Suflet. Nu pierdeţi nimic, din contra, acei 100 lei vi se întorc sub formă de cadouri de la "Gedeon Richter".

Cu Doamne Ajută!



Comentarii