Treceți la conținutul principal

Dan Bitman: "Oamenii care se potrivesc se simt și asta e valoros."

La sfârșit de Octombrie am fost la un eveniment organizat de Clubul Nostru. Știu că, mulți dintre voi știți deja că invitatul din acea seară rece de toamnă a fost Dan Bitman. Prietenii mei virtuali m-au întrebat ce ne-a spus, cum e El, motiv pentru care m-am gândit să revin cu o postare despre ce ne-a spus nouă, femeilor. 


Am văzut un bărbat simplu, onest, interesant și cu un simț al umorului foarte fin. Un om care nu a învățat nimic din cărți, chiar dacă citește mult și cartea preferată este "Toamna patriarhului" de Gabriel Garcia Marquez. Crede că ce-l mai bine putem învăța din viață, din experiențele proprii. A vorbit mult despre familie, copii, femei și despre piesele trupei Holograf - care pornesc toate dintr-o poveste reală. 

Oamenii din Chișinău sunt diferiți de oamenii din România, chiar și de moldovenii de pe teritoriul României, din Moldova istorică, sunteți altfel. 

Dacă simți că pierzi timpul cu El sau cu Ea, pleacă acum, fiindcă acelaș sentiment îl vei avea și peste zece ani.

Femeile aleg întotdeauna. Bărbații sunt naivi, când cred că alegerea le aparține lor. 

Când găsești o persoană cu care vezi că poți face copii și poți construi ceva împreună, n-o pierde. 

Nu-mi plac femeile perfecte, pănă în detalii, am nevoie să mă agăț de imperfecțiunile ei, măcar de una mică.

O femeie trebuie să știe să nu ceară nimic, dar să primească tot. 

Da, femeile care nu cer nimic li se dă totul.

Cea mai grea mi se pare singurătatea în doi, când nu ai ce împărți cu cel de lângă tine. 

Țara mea preferată este Japonia. Ma impresionat la ei grija față de oameni. Japonezii sunt singurul popor pregătit pentru secolul XXII.

Mă înțeleg bine cu Loredana, Smiley și Horia Brenciu.

Ne-am cunoscut cu Doina și Ion Aldea Teodorovici, chiar vorbisem să facem și o piesă împreună, dar...

Sunt unicul copil la părinți. Nu am crescut într-o familie armonioasă. Părinții mei se certau în fiecare zi. Nu prea mergeam la ei, tocmai din acest motiv, nu-mi placea săi văd cum se ceartă. 

Părinții mei au decedat în acelaș an, la o diferență de cinci luni. Tata a trecut în veșnicie în noapte de Revelion. Eu aveam spectacol. 

Am o relație bună cu Dumnezeu. Mi-a fost ușor să trec peste pierderea părinților, din start am avut senzația că ei sunt undeva acolo sus...

Credeți-mă, am ajuns la vârsta când spun cu certitudine - ai mai multe de învățat de la femeia de lângă tine decât de la toți prietenii tăi bărbați.

Dacă l-ar întâlni pe Dan Bitman de la 20 de ani nu i-ar spune nimic. Pentru că fiecare vârstă e frumoasă cu ale ei, cu bune și rele.

Sunt împlinit, pentru că fac ceea ce-mi place. Am o familie frumoasă și trei copii care sunt mândria mea. 

Nu mă însor, că nu am când.






Comentarii