Treceți la conținutul principal

Trăiește Viața în Roz

De 9 ani, Avon Moldova, prin Campania pentru Sănătatea Sânilor, luptă împotriva cancerului la sân. 
În acești ani clienții AVON au procurat peste 30 000 de produse cu fundiță roz, contribuid la strângerea de fonduri. Astfel au finanțat două programe destinate informării și educării femeilor privind depistarea precoce a cancerului la sân, ceea ce a ajutat să acopere un public de peste 10 000 de femei din localitățile Moldovei. La fel au donat circa 12 000 euro, constând în echipamente medicale către centrele oncologice din țară.

Cu această ocazie, Avon Moldova, organizează duminică, 21 septembrie, ora 13:00, în Scuarul Catedralei din Chișinău, un evenimentul social "Trăiește Viața în Roz" alături de AVON.
Pe tot parcursul zilei de duminică, la centrul de informare, medici și voluntari instruiți de AVON vor acorda asistență despre cum poate fi prevenit cancerul la sân. Nu vor lipsi nici activitățile de relaxare: jocuri, competiții pentru copii și părinți, ateliere hand-made și multe surprize.

Evenimentul se va încheia cu un concert susținut de artiștii autohtoni - Maxim Zavidia, Samir Loghin, Afina Madoean, El Radu și câștigătorii "Românii au talent" - Brio Sonores.

Duminică, 21 septembrie, orașul Chișinău va purta fundiță roz!!!

Comentarii