Treceți la conținutul principal

Frumuseţea nu este o misiune imposibilă!

A fi frumos este o "aură" personală, o strălucire a tenului, o lumină a ochilor, o ondulare a părului, o graţie a corpului. Posesorii acestor atribute sunt norocoşii moştenitori ai unui capital genetic de calitate. Dar aceştia sunt foarte puţini. Mai mulţi sunt cei care arată frumos datorită îngrijirilor pe care le-au aplicat o viaţă întreagă, folosindu-se de toate atuurile puse la dispoziţie de cosmetică şi medicină.
Frumuseţea nu este o misiune imposibilă când ai cunoştinţe despre cum să te ingrijeşti. Sunt câteva lucruri importante care trebuie învăţate despre frumuseţea pielii, care ne ajută să avem un ten sănătos şi îngrijit:
Curăţirea tenului nu înseamna numai spălarea cu apă de la robinet, care nu face bine tenului nostru. Dimineaţa este bine sa ne stropim pe faţă cu Apă Termală Avene după care excesul de apă se îndepărtează prin tamponarea pielii cu ajutorul unui disc de bumbac. In fiecare seară, chiar şi în lipsa machiajului, este necesară curăţirea feţei cu un produs de demachiere, în funcţie de tipul de ten.Vă recomand Loţiunea Micelară de la Avene Moldova care înlocuieşte demachiatul clasic, dar şi loţiunea tonică. Este potrivită oricărui tip de ten, inclusiv tenul sensibil. Curăţă, demachiază faţa şi ochii, nu lăcrimează, calmează, nu încarcă pielea, nu necesită clătire.
Hrănirea tenului se face cu o cremă în funcţie de nevoile fiecărui ten şi momentul zilei (zi sau noapte). Nu uitaţi de zona ochilor, folosiţi o cremă contur pentru ochi hidratantă, ajută la prevenirea primelor riduri. 
O dată pe săptămână faceţi un Gomaj sub formă de gel cu microparticule, care ajută pielea să scape de celulele moarte şi excesul de sebum, vă lasă pielea fără impurităţi, astfel sporim eficienţa cremei hidratante. 
O dată pe săptămână, după curăţirea bine a feţei se aplică o Mască Hidratantă Avene, evitând zona ochilor. Acoperiţi-vă ochii cu comprese îmbibate în ceaiuri calmante, cum este cel de muşeţel. După îndepărtarea măştii aspectul pielii se îmbunătăţeşte vizibil, ea devine mai curată, mai hidratantă, strălucitoare. Puteţi opta pentru o mască naturală, facută acasă pe bază de fructe, argilă sau miere de albine cu câteva picături de ulei esenţial de migdale, levănţică, etc.
Frumuseţea este, deci, accesibilă oricui, dacă manifestă interes şi depune un minim efort pentru o înfăţişare plăcută. Frumuseţea ne-o facem noi, zi de zi, prin felul în care mâncăm, ne îngrijim şi facem mişcare. 
Nu uitaţi! Frumuseţea vă aparţine!

Comentarii