Treceți la conținutul principal

AVENE - izvor pentru frumuseţea pielii!


Aseară am participat pentru prima data la o ediţie de HealthBeautyBloGspot, un proiect dedicat frumuseţii şi sănătăţii, care a avut loc la Vintage Cafe. Este o cafenea în Stil Vintage, ceea ce înseamnă vechi, însă înseamnă în acelaş timp şi calitate. Obiectele valoroase vechi: rame de fotografii, veselă, mobilă, picturi în ulei, cât şi finisajele crează o atmosferă boemă, care păstrează aparenţa unui timp din trecut. Mâncarea gustoasă, vin bun si deservire impecabilă. Mai multe despre atmosfera de la Vintage puteţi afla dacă accesaţi link-ul: http://vintage.md/.
La ediţia de aseară am vorbit despre produsele dermo-cosmetice Avene care îmbină ştiinţa şi natura, rezultatul fiind o îngrijire profundă a pielii. Produsele dermo-cosmetice sunt realizate în laboratoare sub atenta supravegere a medicilor şi se vând exclusiv doar în farmacii.
Brandul Avene Moldova propune o gamă largă de produse dermo-cosmetice cu efect curativ pentru pielea sensibilă, având o compoziţie unică: apa termală Avene în proporţie de 55 %. Pentru fiecare tip de piele este concepută câte o gamă specială de produse pentru îngrijire şi tratament. Apa termală este excelentă pentru pielea sensibilă şi hipersensibilă, alergică sau cu iritaţii. Are o formulă blândă, fără miros. Este des folosită vara, pentru tenul ars de soare, după epilare, poate completa un tratament acneic, fixează machiajul sau împrospătează faţa în călătorii. Izvorul Avène are o compoziţie de minerale, săruri şi oligoelemente. Izvorul miraculos de apă termală este chiar în oraşul AVENE din sud-vestul Franţei, având centrul de producţie conectat direct la izvorul de apă termală.
Eu folosesc Apa termala Avene de aproximativ un an de zile, m-a scăpat de multe ori din câteva situaţii neplăcute. Obişnuiesc seara, în baie să-mi curăţ tenul, în faţa oglinzii, după operaţiune tenul este agresat, roşu, iritat, etc. E de ajuns să pulverizez cu apă termală pe toată faţa şi, dimineaţa tenul meu este calmat, fără inflamaţii. O folosesc foarte des vara în loc de loţiune tonică, îmi lasă pielea hitratată, împrospătată 
Se găseşte în mărimi diferite, astfel încât pe cea mică o poţi lua cu tine oriunde, raportul preţ/calitate e excelent,   este economă, îţi ajunge pentru câteva luni. Le puteţi procura doar în farmacii (Orient, Hipocrates), în special la "Farmacia Familiei". 


Comentarii