Treceți la conținutul principal

Ajută clopoţelul să sune pentru fiecare copil!

"Ajută clopoţelul să sune pentru fiecare copil!" - este genericul unei campanii umanitare de colectare a rechizitelor de şcoală pentru copiii din familii social-vulnerabile, organizată de Asociaţia "Filocalia", de trei ani, în ajun de 1 septembrie.



Cea de-a treia ediţie a evenimentului caritabil a avut loc duminică, 25 august, în Parcul “Valea Trandafirilor”.
Evenimentul organizat de A.O. “Filocalia”, s-a adresat persoanelor care au dorit să doneze rechizite de şcoală şi bani pentru copiii din familii social-vulnerabile. În seara zilei de duminică, 100 de copii din s. Cotiujenii Mari, r. Şoldăneşti, s. Coşniţa, r. Dubăsari şi s. Costeşti, r. Ialoveni au primit rucsac cu rechizite şcolare şi pungi cu produse igienice.


Cei prezenţi la concert au beneficiat de un recital oferit de Orchestra Ministerului Afacerilor Interne, a evoluat Ansamblul Folcloric “Haiducii” din Costeşti, Formaţia “Oscar” şi Xenia Siminciuc, care a încântat publicul cu un recital de jazz. Au făcut fotografii cu personaje din poveşti, au fost pictaţi pe faţă şi s-au distrat de minune.


Pe parcursul serii, s-au adunat bani în valoare de 4574 lei, care vor fi folosiţi la procurarea rechizitelor pentru restul copiilor beneficiari, din s. Drăguşeni, r. Străşeni, s. Druţa, r. Râşcani, s. Grozeşti, r. Nisporeni, s. Speia, r. Grigoriopol, s. Ţepilova, r. Soroca, s. Sângera, mun. Chişinău, s. Zguriţa, r. Drochia, s. Onişcani şi Sipoteni din r. Călăraşi.

Campania Umanitară va dura până pe 5 septembrie, iar rechizitele pentru copii pot fi donate la sediul Asociaţiei “Filocalia” din Chişinău, str. Sfatul Ţării nr. 27, of. 12 sau sunaţi la numărul de telefon 022234274 sau 068177007. 
Mai multe informaţii puteţi afla pe pagina de facebook a Filocaliei.

Comentarii