Treceți la conținutul principal

Winter Charity Bazaar

Cea de-a şaisprezecea ediţie a Târgului de Caritate organizat de Clubul Internaţional al Femeilor din Moldova a avut loc sâmbătă, 8 decembrie la Centrul de Expoziţii "Moldexpo". 
Anul acesta au participat la eveniment misiuni diplomatice acreditate la noi în ţară, organizaţii internaţionale şi locale de caritate precum şi maeştri de artizanat. În cadrul Târgului Caritabil de Iarnă vizitatorii au avut ocazia să meargă într-o călătorie în jurul lumii descoperind lucruri interesante, în primul rînd gastronomia şi cultura ţărilor prezente la eveniment - Turcia, Germania, Ukraina, Marea Britanie, Rusia, România, Lituania, Belorusia, etc. Un alt detaliu foarte important au fost cadourile de sărbători, suvenire, dulciuri, obiecte de artizanat şi lucrări hand-made. Nu a lipsit Santa Claus în sătucul lui din Laponia, iar banii colectaţi în urma evenimentului vor fi folosiţi pentru cauze de caritate din Moldova.
Clubul Internaţional al Femeilor din Moldova a fost fondat în anul 1997 şi reuneşte femei din diferite ţări pentru care obiectivul principal este binefacerea, prietenia şi comunicarea. Toate membrele organizaţiei activează pe bază de voluntariat. 
Beneficiarul principal din anul acesta este CCF Moldova care va deschide o creşă socială la Tiraspol pentru a preveni abandonarea copiilor în orfelinate şi separarea părinţilor social-vulnerabili de copii lor. Deasemenea cu banii rămaşi vor finanţa proiecte mai mici ce vor beneficia femeile şi copii din Moldova. 
Galerie foto de la Winter Charity Bazaar 2012.














Comentarii