Treceți la conținutul principal

"DENTAL SPA" te ajută să fii în formă!

Toamna aceasta, am fost la lansarea "Dental SPA", un concept nou pentru R. Moldova, dar foarte popular în Statele Unite ale Americii și Europa de Vest. "Ursu Dent" este prima și unica Clinică Stomatologică care oferă servicii complete de tratament dentar și diverse terapii de relaxare și înfrumuțesare. 


De aceea, dacă doriți să vă relaxați în timpul tratamentului dentar propriu-zis, specialiștii de la Ursu Dent, oferă o sesiune de răsfăț care include masaj la cap și împachetarea mâinilor cu ciocolată și parafină. După o astfel de procedură, mâinele se hidratează, devin moi și catifelate. De asemenea, mai puteți beneficia și de un tratament facial personalizat în funcție de necesitățile fiecăruia dintre voi. În timpul procedurii priviți un film în 3D sau ascultați muzică într-un decor primitor cu lumânări parfumate, care aduc o stare de liniște și pace, atât de utile pentru un tratament reușit la stomatolog. 


E bine să știm că, Detartrajul este singura metodă permisă de a scăpa de tartu și de a avea dinți mai albi și sănătoși. Se face de două ori pe an și doar la medicul stomatolog. Nu afectează sub nici un fel dinții, dacă este făcut corect și la timp, ci doar îndepărtează tartul. 


După procedura de detartraj, dacă vrem să menținem cât mai mult timp sănătatea dinților, e foarte important să folosim ața dentară, pe lângă periajul corect de două ori pe zi. Ața dentară ne ajută la îndepărtarea plăcii bacteriene dintre dinți și din zona cuprinsă între gingie și dinte, deoarece spălarea pe dinți obișnuită nu este suficientă pentru a înlătura bacteriile care sunt localizate și între dinți. Este recomandat să folosim ața dentară cel puțin o dată pe zi, seara înainte de somn. Nu uita nici de clătirea gurii cu apă după periaj, și, de asemenea după mese dacă nu puteți să vă periați. Folosirea aței dentare este cel mai bun lucru pe care il faci zilnic pentru o respirație curată, frumos mirositoare, dar și pentru sănătatea organismului tău!

Pentru consultații și informații utile, urmăriți pagina oficială de facebook: https://www.facebook.com/Ursu.Dent

O procedură de "DENTAL SPA", poate fi oferită ca cadou de Crăciun pentru familie și/sau prieteni, cumpărând - "Dintele-Certificat"!





Comentarii