Treceți la conținutul principal

OLDCOM a lansat coleția Etno

Am fost la deschiderea magazinului de firmă OLDCOM de pe str. Armenească nr. 47 (30 m mai sus de Ștefan cel Mare, pe dreapta) pentru a afla ce pregătește nou pentru clienții săi. Tot aseară, a lansat și colecția de încălțăminte Etno.
Am rămas plăcut surprinsă să aflu că la confecționarea încălțămintei se folosesc textile fibre naturale, pentru mine e un aspect important. Încălțămintea comodă, și la un preț foarte accesibil pentru toți. E o tradiție în Moldova ca de Paște să purtăm haine/încălțăminte noi, așa că, mi-am amintit de copilarie și am mers acasă cu o pereche de ghete cu motive naționale, din bumbac, de purtat în serile răcoroase de vară.



OLDCOM este un brand autohton care produce încălțăminte din 14 februarie 1994. Compania și-a început activitatea cu producerea încălțămintei din cauciuc și textile. Grupul țintă fiind oamenii din mediul rural sau cu venituri foarte mici.



La moment compania produce peste 120 de modele de încălțăminte din cauciuc, poliester, bumbac, lână și chiar fibre de in (ciubote, galoși, ciupici, espandrile, teneși, ghete, papuci, etc).



La începutul anului 2014 și-a propus să-și schimbe stilul, producând încălțăminte casual pentru femei și bărbați, de diverse culori, pentru vârste diferite, fiind pe placul celor din mediul rural, cât și celor din mediul urban. În scurt timp, Espandrilele au devenit atât de populare, încât am început ale vedea peste tot. Pentru cei care, încă nu știu, încălțămintea are talpa din PVC și fețele din fribre naturale (bumbac, in).


Aseară, au lansat o nouă linie de încălțăminte în stil etno, cu motive naționale, din fibre naturale, cu șireturi sau fără, pe care le putem purta în perioada caldă a anului, în sertile răcoroase de vară, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Foarte comode, ușoare și la un preț extrem de accesibil, de doar 139 lei.


O noutate bună pentru părinții cu copii - în aproximativ o lună, compania va lansa și o linie de încălțăminte pentru cei mici, începând cu vârsta de 3 ani.


Iată unde-i găsiți:


1. Magazinul de lângă fabrica de producție 

str. Industrială 34/1

2. Magazin de frimă OLDCOM
str. Armenească 47

Tel: +373 22 42 18 38

Pagina oficială de facebook: https://www.facebook.com/sa.oldcom

Comentarii