Treceți la conținutul principal

Italian Food and Wine by Toscana

Am fost încântată să fiu prezentă la o prezentare de bucate și vin din regiunea Toscana, Italia, care avut loc la Chișinău. Șase agenți economici din Italia vor să aducă pe piața R. Moldova mezeluri din carne crudă și procesată, cașcaval cu arome de ierburi și fructe, produse de patiserie, paste proaspete și vinuri specifice regiunii Toscana. Atelierul de lucru a avut scopul de a promova produsele de înaltă calitate pe piața din țara noastră, cât și de a lega parteneriate cu importatorii moldoveni și cu companiile din sistemul HoReCa (hotel, restaurant, cafenea). 

Regiunea Toscana are cea mai veche bucătărie dintre toate cele treisprezece regiuni ale Italiei. Toscana este faimoasă prin renumitele supe cu fasole și varietatea de paste proaspete, aluatul cărora conține neapărat ou. Zona mai este cunoscută pentru uleiurile de măsline, mezelurile din carne de vită crudă și procesată, cașcavalurile cu arome de ierburi proaspete și brânza din lapte crud. Toate, combinate cu vinurile Bianco del Borgo, Migliara, II Bosco 1997 sau Fontarca. 

Pentru cei interesați de o colaborare, scrieți un mesaj pe adresa de e-mail: sarmcomunicare@gmail.com sau pe pagina de facebook a agenției Sarm Comunicare.

Comentarii